Hmm...dupa un weekend de jucat (pe Xbox360), impressile mele sunt impartite..
intr-adevar setting-ul e superb fata de Oblivion, munti, rauri, cascade, ploaie si zapada, frig, dragoni

Pe de alta parte jocul sufera de boala streamlining-ului din ultima vreme aplicat la toate jocurile si in special la RPG-uri.
Exista tendinta asta de a face totul acesibil redusilor mintali, probabil si fiindca s-a constatat ca sunt majoritatea omenirii

Ca urmare, fata de vechile Elder Scrolls-uri lipsesc toate bucatile de interfata care detaliau istoricul quest-urilor, conversatiile, etc.
De cate ori vreau sa-mi aduc aminte despre ce era vorba in quest-urile de la Miscellaneous....pauza.
De asemenea, vechea interfata din Oblivion mi se pare mult mai RPG-style. Actuala interfata tip Facebook devine enervanta dupa ce incerci de cateva ori sa derulezi prin ea in cautarea unui item.
In alta ordine de idei, fie am inceput eu sa am asteptari prea mari de la grafica xbox360 fie intr-adevar incepe sa isi arate varsta. Da, peisajele sunt impresionante, spatiile deschise sunt uriase dar parca grafica nu mai are impactul pe care l-a avut Morrowind cand a aparut prima data pe xbox, nici sentimentul de uimire pe car il aveai in Oblivion cand ieseai pentru prima data din inchisoarea ta in natura... Pare intr-un fel simplista, animatiile tot putin tepene, antialiasing-ul cam lipsa, shimmering textures, etc. Pachetul complet e imresionant, dar e suma partilor sale, Fiecare parte luata separat dovedeste multe imperfectiuni.