Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Killzone 2 mi s-a parut mai bun decat 3. Eu sper sa semene mai mult cu al doilea joc din serie si nu cu al treilea. Oare putem cere grafica mai buna?
Pe PS3 nu.

Quote Originally Posted by cryyo View Post
Mersi Tudoran!
Hi, hi! Deci nu Santa Monica e stiudioul ca a renuntat sa produca pt PS3 ci Guerrilla.
Asta inseamna ca noul Killzone pe PS4 my friends.
Da, Killzone 4 va iesi pe urmatoarea generatie de console. Guerilla au deja devkit-urile pentru noua consola, se cunoaste si arhitectura CPU-ului si arhitectura GPU-ului. Oricum testele se fac pe GPU-uri din placile grafice de pe PC [nu cred ca cineva isi imagineaza ca la fiecare compilare / debug se face deploy pe consola pentru testarea codului, shaderii si modulele grafice sunt testate pe GPU-urile de pe placile grafice de pe PC].

Dau doar exemplu EPIC, care au spus cum lucrau la Gears of War. Aveau sisteme de calcul cu 32 GB si 2 placi high end pe care dezvoltau, si pe consola rulau codul final la setarile la care ducea hardwared-ul consolei.

Explicatiile de mai sus sunt pentru cei care se intreaba cum se poate dezvolta un joc pentru PS4 cat inca consola nu e lansata. La fel cum s-au dezvoltat jocuri pentru PS3 si Xbox 360 cand lumea nu stia ca exista.