Quote Originally Posted by Tudoran View Post
eu tind sa ii dau dreptate lui dtancu. Ieri m-am apucat pe la 9 sa ma joc si cu chiu cu vai am jucat 3-4 ore cu speranta ca jocul va deveni tot mai bun. Desi am un laptop destul de bun jocul imi sacada pana si pe medium quality asa ca am redus la low ca sa stiu ca merge bine chiar daca nu arata cine stie ce (oricum nu ma dau prea mult in vant dupa grafica din jocuri). Faza cu quest log-urile si restul e total adevarata: eu deja am o lista de vreo 20 de quest-uri la care imi zice un fel de mini titlu, fara nici o descriere, singura indicatie fiind locul unde trebuie sa merg pe harta. Controlul a ramas unul specific seriei TES: hack&slash, singura "imbunatatire" fiind aceea ca au bagat niste finisher-uri mai speciale. Lumea e imensa cum ne-am obisnuit cu fiecare joc TES dar ca intotdeauna e mult prea goala...e drept ca de data asta m-am intalnit cu niste lupi si un bandit dupa 3-4 ore de gameplay (in oblivion nici dupa 20 de ore de gamplay nu am dat de nimic).

Dar totusi ce admir la joc e faza ca pune baza pe ROLE PLAY. Mai sunt quest-uri in care trebuie sa scoti niste morocovi pentru un fermier, sau sa ajuti pe fierarul din orasul x, sau sa te plimbi sa trimit chestia y. Deci nu sunt doar questuri combat related. Asta mi-a placut. Muzica e incredibila, desi nu ar trebui sa ne mire avand in vedere cati oameni au lucrat la creearea coloanei sonore.

Deci astea sunt parerile mele legate de Skyrim si il consider un RPG bun dar nici pe departe de GotY sau cel mai bun RPG al anului (onoarea asta ii apartine lui Dark Souls la care desi de 2-3 ore ma tot chinui sa trec de partea de dupa primul boss, tot imi place mult mai mult). Oricum de jucat tot o sa joc skyrim ca ma bazez ca jocul o sa devina tot mai interesant odata cu aparitia dragonilor (o gandire de genu aveam si la oblivion dar dupa 20-25 de ore de jucat partea interesanta tot nu a venit ...sa speram ca nu se repeta incidentul si aici )
e vb de gusturi,pareri,parca vreo 3,5mil s au vandut in primele 48 de ore,eu zic ca are cele mai mari sanse pt goty