Uncharted Drake's Fortune

Jocul asta l-am terminat in decursul a 3 saptamani, nu ca a fost greu dar ma plictisea enorm la inceput, asta in primele 10 capitole, jucam un checkpoint si-l lasam.Credeam ca va fi un joc foarte slab, de nota ~6 dar dupa capitolul 10 parca a fost alt joc, ultimele 12 capitole le-am terminat intr-o seara si pot spune ca jocul mi s-a parut distractiv.

Nota:8.0

Uncharted 2: Among Thieves

Un joc excelent plin de actiune, mult mai avansat din orice punct de vedere fata de primul.

Nota: 9.0

Uncharted 3: Drake Deception

Tocmai acum am terminat si ultima parte. mi s-a parut extraordinar jocul, grafica cu siguranta cea mai buna dpdv tehnic de pe console, povestea mai diversificata, diversitatea locatiilor, efectele sonore, etc.....

Nota: 9.5

Pot zice ca le-am jucat la ''foc automat'', cum terminam unul, il incepeam pe celalalt.Nu mi-a placut deloc la aceasta serie atitudinea lui Nate, se comporta prea naiv, in special in primele 2 parti, in ultima parte nu am mai observat acest aspect dar cel putin in partea a 2-a ma scotea din sarite naivitatea de care dadea dovada.Pe de alta parte, mi-a placut foarte mult cum a fost conturata Chloe, si la propriu si din punct de vedere al personalitatii.
Inca un aspect care mi s-a parut deranjant, dar care a fost remediat partial in 3 a fost impactul gloantelor cu inamicii, pare foarte artifical, ganditi-va ce diferenta este cand trageti intr-un inamic in Uncharted si atunci cand trageti in Killzone2 de exemplu, in Kz parca simti cum strapunge glontul carnea adversarului.
Un alt aspect care mi-a sarit in urechi au fost efectele sonore, in U3 armele se aud mult mai real decat in celelalte parti, sa nu mai vorbim de coloana sonora superba, care iese in evidenta in U2 si U3, desigur, U3 fiind fruntas.
Am mai apreciat la aceasta serie felul in care sunt facute portiunile pe unde te cateri, nu par artificial create insa nu ar fi stricat deloc sa mai lase din linearitate.De asemenea puzzle-uri din U3 au fost interesante, se putea ceva mai dificil dar fata de restul jocurilor unde te pun sa faci 3 miscari banale si ei il numesc puzzle, e bine.
Acum vine si partea care nu putea sa fie data la o parte, grafica, spunea cineva pe forum, Mavone daca-mi amintesc bine ca diferentele dintre U2 si U3 sunt foarte mici, aproape insesizabile.Mi s-a mai intamplat si mie la anumite jocuri sa cred asta, in special cand jucam jocul la vremea lui, e normal ca la vremea respectiva grafica sa i se fi parut ceva extraordinar si acum inca sa fie cu impresia ca U3 se aseamana cu U2, totusi au trecut mai bine de 2 ani de la partea a doua si pot zice ca pentru cineva care le joaca unul dupa altu observa o diferenta mare intre ele, pot da ca exemplu capitolul 6 din U3, dupa parerea mea nici un capitol din U2 nu arata nici la 80% pe cat de bine arata ala.
Cine are PS3 si nu le-a jucat trebuie sa o faca cat mai curand, merita!