Quote Originally Posted by Witchalok View Post
Stai linistit ca nu ma refeream la tine, vorbeam la modul general. Un inginer ar trebui sa aiba perk-ul de extra explosives. Ca doar nu te-ai astepta de la recon sau assault sa-l aiba, nu?
Lasa pe altii sa aiba Sprint, extra ammo, flak. Treaba ta e sa fii anti-armor, deci din start ar trebui sa alegi extra explosives. Fara discutie zic eu.
Si in afara de asta ce ai putea sa folosesti? Extra ammo e singurul care mai are ceva utilitate pentru un inginer, dar doar pe harti de infanterie (harti mici).

Nu inteleg faza cu o clasa dedica unui singur lucru.... joaca support. Ai C4, ai munitie, ai acces la LMG-uri, PWD, Shotguns. Ce ai putea sa vrei mai mult?
Eu foarte rar am vazut oameni sa foloseasca perk-urile de squad, parca sunt handicapati. Iar pe astia care joaca support doar de dragul de a avea 100 de gloante in incarcator i-as tortura cu zambetul pe buze, nu am vazut pe unu sa arunce munitie decat atunci cand au ei nevoie. Te pui in fata lor, apesi select, sari, tragi in ei dar tot degeaba, stau pe burta cu bipodul pus si asteapta.