Quote Originally Posted by omudinmultime View Post
Am remarcat ca ma simt mai bine cu arme care au RPM mic si damage mare, din cauza ca nu folosesc full auto doar in CQC, hip fire in general. Am incercat toate armele de la inginer, asa in mare, si pe langa Scar-H care ii o bestie pentru mine, astea doua m-au atras cel mai mult, nici mie nu imi place ca se vad iron sights la M4A1, ma incurca, oarecum, nu stiu de ce, prefer sa bag cu ea old school fara optics, nu stiu daca ai incercat.
Problema cu simtitul armei o regasesc si eu la destule dintre ele in special la cele de la inginer.
Si eu sunt mare fan shotgun-uri, dar momentan nu ma simt in siguranta cu una pe teren, mai astept sa ma obisnuiesc cu hartile si sa vad ce fac astia cu patch-urile si apoi o sa iau in stil Bc2, support (assault in bc2) cu shotie si C4, exact cum joaca acuma Florin si rupe tot.
Si eu sper sa nu fie prea tare nerf-uita. Nu reusesc sa inteleg motivul acestei scaderi de damage gandita de Dice, eu sper ca au redus reculul pe ascuns, si nu spun la nimeni
Si eu parca ma impac mai bine cu arme cu RPM mic. De exemplu ma simt mult mai conformabil cu m416 decat f2000. Au acelasi damage, F2000 are RPM mult mai mare. In teorie ar fi mai buna, are time to kill mai mic, dar prefer M416.

Iron sights la M4A1 nu ar fi o problema, platina de la M16 din BC2 am facut aproape exlcusiv cu iron sights (sunt la fel am impresia). Insa in BF3, avand in vedere ca nu pierzi nimic la perk-uri daca schimbi sight-ul, prefer pe toate armele Holo. Mi se pare cel mai curat sight (doar la M4 face figura asta, poate si la M16, n-am verificat).

Iar BF3 mi se pare mult mai "ingramadit" decat BC2, in sensul ca distanta de la care au loc majoritatea fire fight-urilor e mult mai mica.
In aceste conditii shotgun-urile sunt arme mult mai viabile (exceptand pump action cu slugs).
Iar ce e misto la frag e ca daca ai tinta (trebuie sa iei in calcul drop-ul foarte mare), 2 body shots sunt de regula suficiente, si chiar daca nu e direct hit, oricum are splash damage si inamicul e suppresed.
De exemplu vezi la o fereastra/un colt intunecat un laser. Cu o arma normala cred ca as muri, pentru ca el e deja cu tinta pe mine si are un avantaj.
Cu frags trebuie doar sa incep sa trag in directia generala, si de regula el moare.

O alta chestie pe care am observat-o e ca parca lumea reactioneaza mai greu la un shotgun cu frag. Daca prind 2 inamici si incep sa trag intr-unul de regula al doilea se intoarce spre mine (combinatie de vazut tracerele, auzit zgomotul armei, mai stiu eu ce).
Daca sunt cu USAS-ul parca nu prea-si dau seama ce se intampla si reactioneaza mult mai greu.