Single post: Battlefield 3
-
23-11-2011 17:28 #1870 SP
Member
@Mariusik: Mie personal nu imi place deloc sa joc contra romanilor, motivele sunt multiple, multe din ele le-ai surprins in intrebarile retorice pe care le-ai pus, sincer nu cred ca cineva o sa le raspunda, oricum de ce sa joc contra prietenilor mei din lista cand sunt atatia "nenorociti" de omorat pe servere, se creaza multa tensiune cand se intampla asta, sunt oameni care nu mai vor sa joace cu mine pentru ca i-am facut varza cu shotgun-u pe Bc2 si am ajuns sa ne fugarim pe servere sa ne prindem la cutzite, mega lame, stiu, am ajuns sa ma injur cu unii cu altii pentru un cutzit, o fi el un joc dar multe razboaie au inceput din joaca, asa ca mai bine evit chestiuni de genu si ies dracului de pe server. Imi pare foarte rau ca toata povestea asta cu Denveris a inceput de la o gluma care am facut-o, ca eu asa glumesc, is mai de la tara, nu stiu glume elevate. Punct.
Si de la capat:
@Witcha: Ai perfecta dreptate, cred ca reactia intarziata a adversarilor se datoreaza in mare parte efectului de supresie care in acest joc este uimitor de puternic si eficace, in general si in CQC in special, bineteles ca mai sunt si alte aspecte previzibile, gen cat ii de bun jucatorul, sensitivitatea la care joaca s.a.m.d.
La faza cu ingramadeala pe harta cred ca este doar din cauza punctelor de choke mai dese si mai drastice, in Bc2 erau mai largi si cu mai multe rute de abordare, asta ii sindromul COD din filosofia DICE actuala.
Asta este principalul motiv pentru care astept cu atata nerabdare DLC-u care contine 4 harti cat se poate de clasice in universul Battlefield. Cred ca si-au dat seama oamenii ca au riscat cu multe din harti si ca sa isi asigure spatele au pus o firma auxiliara sa le implementeze pe cele mai celebre harti in Frostbyte 2, un fel safety net.