O mica expozitie pentru cine are chef de citit:

Incep jocul pe master dificulty, si ma gandesc eu ca ar cam trebui sa joc cu Shield+Sword, pentru ca-mi ofera cele mai bune sanse de a supravietui. Ajung in primul oras, iau questul cu Golden Claw. O data ce am ajuns pe acolo, am cam regretat. Inamicii destul de greu de omorat, incat am inceput sa cred ca trebuia sa-l las pentru mai tarziu. In fine, folosind capcanele puse pe acolo reusesc sa omor toti inamicii si sa ajung la boss (dupa destule morti). La boss am petrecut majoritatea timpului fugind de el, dar l-am dovedit. M-am ales cu un shout (pe care inca nu-l puteam folosi ca nu omorasem nici un dragon) si o sabie care pe langa 13 damage mai face si 10 de frost.

Dupa care am inceput alt quest de omorat un lider dintr-un bandit camp, plus am mers eu sa explorez mina aia de la inceput. Inamicii deja erau penibili, puteam sa-i las sa dea in mine pana poimaine ca nu reuseau sa ma omoare (cu greu am rezistat tentatiei sa nu stau acolo vreo ora sa cresc heavy armor si restoration).
Ma rog, in acest moment deja ma gandesc ca poate nu am nevoie neaparat de scut si sa merg pe dual wield.
Faza e insa ca acum mai totul ma omoara din vreo 2-3 lovituri.

TL;DR: Asa ca acum nu prea stiu ce trebuie sa fac. Sa merg in continuare pe dual wield (dar cu asta mai am o problema mare la care o sa revin in curand) sau pe sword + shield? Am sanse pe master difficulty fara un scut?

Si inca o chestie, care ma enerveaza la culme, si care se adauga peste problemele pe care deja le am cu interfata cam de *****. (joc pe PC).

Daca pun de exemplu key binds ca 1 sa fie scut in mana stanga, 2 sa fie healing in mana stanga, 3 sa fie sabie in dreapta. Merge perfect.

Daca in schimb pun 1 sa fie sabie in mana stanga, 2 sa fie healing in mana stanga, 3 sa fie sabie in dreapta. Daca am ambele sabii scoase si apas pe 2, imi pune healing in stanga. Daca apas insa pe 1 sa schimbe la loc pe sabie, doar imi face swap la sabia din mana dreapta. Deci nu am absolut nici o modalitate de a reveni la dual wield, decat sa le pun eu manual.