Single post: Pregatiti-va pentru "Black Friday"!

1. #132 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by LeicaBogdan View Post
    eu la flanco am patit-o la deschiderea la mall-ul maritimo, am gasit tron de ps3 pe cutia lui scria 59 de lei, il iau ma duc la casa, stau cam 20 de minute la coada. il scaneaza aia si imi zice 350 de lei, poftim, pai eu vad ca are pret ii zic. si ea imi zice, a nu ca pretul ala e pus doar asa....
    Hahaha. Stai ca o sa vina acum si cunoscatorii sa ne spuna clar ca asa ceva nu se poate, trebuia sa faci scandal, exista LEGE ca trebuie sa respecte pretul de pe produs

Bine, intr-un fel asa ar fi normal, tu ai luat doar un joc si ai vazut pretul, dar daca luai 40 de produse si nu te uitai cand le scaneaza. Te treazei cu teapa doar daca te uitai pe bon. Si multi nici nu se mai uita pe bon. Dar asa e la noi, din pacate nimeni nu face nimic.

Quote Originally Posted by claudiutk View Post
    Mie nu mi se pare teapa cat timp cumparam chestii sub pretul de luna trecuta
    Aha. Vezi ca am atasat niste poze, da-ti cu parerea un pic, crezi ca pretul initial (neredus) e cel corect? In afara de PS3-ul la 799 cam totul a fost o teapa uriasa, au trantit un pret "de dinainte de reducere" urias si i-au aplicat reducere si au iesit chiar mai scump ca si cat costa produsul in mod normal.
    Attached Images Attached Images img_0690.jpg img_0691.jpg