Pentru mine altceva e curios referitor la ce s-a intamplat la emag. Pusesem ochii pe un monitor de 27" de la Philips si pe o plasma de la Panasonic de 50" (pentru 2 prieteni) pe la ora 5:00. Ambele la ora 6:00 erau "Stoc epuizat". La ora 9:00 la fel arata, stoc epuizat. Intre timp am vorbit cu niste amici. Unul a comandat pe la ora 9:30 acel monitor (a zis ca a dat refresh de cateva ori pana nu i-a mai aparut stoc epuizat), iar celalalt a comandat plasma din pagina produsului pe la ora 11:00 (nici nu stia daca mai e pe stoc sau nu - a zis ca "se risca").

Eu am facut si eu o comanda mica pe la 5:30 (deci printre primii, ca sa zic asa). Funny thing: ambii si-au ridicat produsele (care erau stoc epuizat), in timp ce eu despre comanda mea de la prima ora nu mai stiu nimic... daramite sa fi primit ceva. Ma intreb pe ce sistem s-au livrat produsele, si cum era de fapt stocul ala care ba era, ba nu era epuizat...

Anyway, traim in Romania... si asta ne mananca tot timpul

P.S. Am o comanda pentru produse "in stoc" pe emag de acum 2 saptamani. Nu numai ca n-a venit nici aceea, dar acum ma uit ca boul la istoricul de comenzi: "Momentan istoricul de comenzi este indisponibil." Sublim...