Single post: Pregatiti-va pentru "Black Friday"!
-
Senior Member
Eu am fost vineri in Flanco de curiozitate sa vad daca chiar au promotiile pe care le-au anuntat. Spre surprinderea mea chiar au fost reduceri, de exemplu:
- prietenul cu care am fost vroia sa-si ia un espresso si stiu ca ne uitasem de 2 sapt prin domo,altex si flanco la preturi si se hotorasera sa-si ia unul la 6 milioane. Vineri cand am fost cu el la Flanco Unirii a gasit espresso acela de 6 milioane (in domo era 6 jumate, iar in flanco 6) la 450 lei. Nu cred ca il scumpisera toate magazinele produsele pt ca flanco si domo sa aiba reduceri in acea vineri.
- al doilea exemplu era un o plasma de la panasonic de 168cm diagonala cu o reducere de peste 5000 lei (aici recunosc mi s a parut si mie cam dubioasa reducerea)
- iar al treilea exemplu este un laptop alienware m18x limited edition care avea o reducere substantiala de 5500 lei (pretul normal era de 20000 si cv de lei). Daca nu eram cu acel prieten ziceam ca nu e posibil chiar asa, dar avand in vedere ca el are un alienware m16x limited edition si era la curent cu acest nou model, a ramas socat ca l a putut vedea si expus si la vanzare la noi in tara si la acel pret... Mi a spus ca probabil daca il comanda de unde si-a luat m16x (de undeva din Viena, reprezentanta oficiala DELL sau ceva de genul) era peste acel pret (nu cu 1300 euro, dar era peste cu cateva sute).
Pe langa aceste lucruri, totul se vindea.... vedeam la casa oameni (la prima ora dimineata am inteles de la oamenii din jur ca a fost arhiplin) care cheltuiau sume de 10000 lei, 2000 lei, 800 lei, o domnisoara blonda chiar isi luase produse in valoare de 32000 lei (am vazut cu ochii mei la casa cand a platit cu cardul fabuloasa suma). Stocul era si el limitat, espresso ala era ultimul, in afara de cel expus... Eu am vrut sa-mi iau un antivirus ca a fost si la ei oferta la bitdefender de la 200 lei la 50 lei, dar bineinteles ca nu mai era. Avand in vedere ca lumea cheltuia mii de euro, nu pot spune ca oferta la antivirus de 10 euro n-a fost reala.... Au fost cate au fost si s-au dus multe de la prima ora de la deschidere.