Single post: The Elder Scrolls V: Skyrim / Anniversary Edition

1. #364 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    This is Where Every Single Dungeon in Skyrim is Located, News from GamePro
    this is one BIG and detailed map cine a facut-o a avut nervi de otel nu gluma.

Eu pot sa spun ca dupa mai bine de 17 ore de jucat Skyrim, chiar ma distrez butonandu-l (spre deosebire de Oblivion la care nici dupa 25 de ore de gameplay nu m-am simtit mai bine ,,,poate il incerc dupa ce termin skyrim...am dat o comanda pt 5th year anniversary edition pentru ca am dat de o oferta misto...dar e numai pt PC ).

Pana acum am omorat doar 3 dragoni, dar sincer nu prea am mers sa ii caut. Incerc sa fac orice numai sa nu urmez povestea principala. I`m a sucker when it comes to side quests . Sunt dispus sa fac si quest-uri gen "fura o sticla de vin pentru betivul satului" sau "scoate niste ceapa din gradina" . Am facut si o mare parte din misiunile de la Companios si Wizards College si sigur mai am multe de facut.

P.s. asta a fost prima imagine la care a trebuit sa o salvez ca un jpeg care nu avea calitate maxima. La calitate maxima ocupa 5.3 si la nivelul 11 (a doua cea mai buna calitate) ocupa doar 3.ceva .Nu cred ca primiti cine stie ce spoilere daca va uitati la ea pentru ca mai nici un nume de pestera sau temnita nu are vreo relevanta cu povestea astfel incat sa o strice...
    Jocul e bun dar bine-nteles ca se putea si mai bine... cel mai mult cred ca ma deranjeaza lipsa unui morality system. Adica eu de regula vreau sa joc prima tura ca un personaj pozitiv, da foarte multe misiuni iti cer ceva de genu: fura aia, omoara pe ala, intimideaza etc. Good guys don't do that . Anyway aia e parerea mea....poate altora le place faptul ca nu exista un morality system.
    Attached Images Attached Images skyrimmap.jpg