Nu stiu cat succes va avea PS Vita pentru ca sunt foarte multe gadget-uri pe piata, dar mi se pare interesant... Eu ma hotarasem sa imi cumpar un psp acum 2 ani, in drum spre magazin am aflat de un psp la un prieten care il dadea foarte ieftin, la 20euro nici nu am stat pe ganduri desi carcasa din spate era ''zmulsa" dar era modat si avea card... m-a impresionat performanta jocurilor, gta in special care era ca pe pc, gow, burnout, midnight club, ac si altele care se jucau fluent si cu o grafica foarte buna avand in vedere ca era un handheld! am avut parte de foarte mult fun cu call of duty multiplayer, chiar daca se controla putin mai dificil din cauza lipsei celui al2lea joystick, oricum aveam senzatia ca ma jucam cs pe pc acum zace prafuit intr-un colt pentru ca nu mi se mai incarca, are ceva la mufa dar nici ca m-am ocupat de el... singura chestie "ciudata" la PS Vita e faza cu touchscreen si in spate si in fata... prea multe metode de control... too overhelming, dar in rest as vrea sa detin unul.. in mare parte daca vor pune niste titluri bune de shootere, cu dual sticks o sa poti controla ca pe ps3 in call of duty si restul... tooo much fun jucandu-te shootere online pe un handheld, si ar avea potential si de mmo
anyway, awesome thread Andrew!