Haha! Am gasit primul meu Daedric Artefact de la cel mai tare quest facut pana acum. Nu dau spoilere! Ma bucur ca mai sunt si unele quest-uri originale si nu doar: omoar bandit leader-ul x care ca sa vezi se afla la zeci de kilometrii distanta de unde esti tu, sau du-te si livreaza obiectul asta fix la persoana care se afla in orasul situat in partea opusa a skyrim-ului etc etc.
Si totusi am doua intrebari: 1. Cum stiu ce bonus-uri primesc de la diferiti zei? De exemplu ultima data m-am rugat la o statuie de-a lui Talos si mi-a spus ca am primit ceva blessing de la el...dar sincer nu stiu ce e
2.Unde gasesti si eu niste lockpick-uri de vanzare? eu numa de la banditi omorati de-a lungul timpului am facut rost...dar problema e ca am rupt vreo 20 incercand sa deschid un chest (Master level) si acum mai am numa vreo 8-9. Am cumparat un lockpick de la un fierar si unul de la un vanzator din Whiterun ....dar in alte locuri nu am gasit
. Help ..
3. deja am vreo 15-20 de dragon bones-uri si dragon scale-uri. pentru moment le tin in chest. o sa imi trebuiasca mai tarziu la ceva skill sau quest sau pot doar sa le vand (aici puteti raspunde simplu cu DA sau NU).

. Am cumparat un lockpick de la un fierar si unul de la un vanzator din Whiterun ....dar in alte locuri nu am gasit
. Help ..
Reply With Quote