Quote Originally Posted by Tudoran View Post
Haha! Am gasit primul meu Daedric Artefact de la cel mai tare quest facut pana acum. Nu dau spoilere! Ma bucur ca mai sunt si unele quest-uri originale si nu doar: omoar bandit leader-ul x care ca sa vezi se afla la zeci de kilometrii distanta de unde esti tu, sau du-te si livreaza obiectul asta fix la persoana care se afla in orasul situat in partea opusa a skyrim-ului etc etc.
Si totusi am doua intrebari: 1. Cum stiu ce bonus-uri primesc de la diferiti zei? De exemplu ultima data m-am rugat la o statuie de-a lui Talos si mi-a spus ca am primit ceva blessing de la el...dar sincer nu stiu ce e
2.Unde gasesti si eu niste lockpick-uri de vanzare? eu numa de la banditi omorati de-a lungul timpului am facut rost...dar problema e ca am rupt vreo 20 incercand sa deschid un chest (Master level) si acum mai am numa vreo 8-9 . Am cumparat un lockpick de la un fierar si unul de la un vanzator din Whiterun ....dar in alte locuri nu am gasit . Help ..
3. deja am vreo 15-20 de dragon bones-uri si dragon scale-uri. pentru moment le tin in chest. o sa imi trebuiasca mai tarziu la ceva skill sau quest sau pot doar sa le vand (aici puteti raspunde simplu cu DA sau NU ).
Salut, ai raspunsurile mai jos, sper sa te ajute:

1: Bonusurile de la altare (le-am luat din gameguide):
- Blessing of Akatosh: Fortify Speed 5 pts for 300 s;
- Blessing of Arkay: Fortify Health 10 pts for 300 s;
- Blessing of Dibella: Fortify Personality 5 pts for 300 s;
- Blessing of Julianos: Fortify Intelligence 5 pts for 300 s;
- Blessing of Kynareth: Fortify Agility 5 pts for 300 s;
- Blessing of Mara: Fortify Willpower 5 pts for 300 s;
- Blessing of Stendarr: Fortify Endurance 5 pts for 300 s;
- Blessing of Talos: Fortify Strength 5 pts for 300 s;
- Blessing of Zenithar: Fortify Luck 5 pts for 300 s.

2. Lockpicks poti sa cumperi de la merchants din tab-ul "Misc" cele mai mari sanse le ai la cei care vand de toate dar am gasit destule si la blacksmiths. De asemenea mai e merchatul de la Kajit care apare in fara la Whiterun din cand in cand si care are tot timpu cel putin vreo 10 de vanzare. Am observat ca la vanzatorii din Dark Brotherhood si la cei din Thief Guild am gasit mereu de vanzare. Sincer sa fiu nu am avut probleme cu ele, am vreo 300+ momentan si am rupt destule ca sa cresc lockpicking.

3. Cu Dragon Bones si Dragon Scales iti faci Dragon Armour (heavy si light in functie de partea de smithing pe care ai mers). De asemenea cu Dragon Scales iti upgradezi armele/armurile la grindstone/workbench la rank de legendary. Pe partea de light armour Dragon-ul este cea mai buna, dar pe heavy armour Daedric are coeficientul mai bun.

Daca mai ai alte intrebari sa imi spui si voi incerca sa iti raspund.