Single post: Battlefield 3
-
30-11-2011 14:04 #1976 SP
Member

Originally Posted by
Witchalok
E vorba aici de altruism. Daca incearca pilotul sa faca kill-uri cu elicopterul, cred ca se ajunge la mare fail. Daca zbori mai mult pt gunner, atunci curg kill-urile (ca atunci cand te-am ajutat cu ribbon-ul ala).
Pilotul ia stealth, Estinguisher (nu-l am inca din pacate) gunnerul ia flares si stealth. Cred ca atunci naiba te mai da jos.
Poate bagam diseara niste meciuri, sa vedem cum ne descurcam.
Sa nu crezi ca uit cat de treaba ai fost cu mine, RESPECT MAXIM! Si toti care au fost nu vor fi uitati! Dar pana la urma asa ar trebui sa fie, in general, ca de aia ne jucam impreuna cu totii si nu pe random.
Oricum daca stiu amandoi sa piloteze se poate face cu schimbul, ar fi o solutie, eu personal nu stiu sa pilotez la nivel profi, dar sa stii ca ma pun, daca scot astia o harta de antrenamente, sigur ma bag sa invat, ca nu vreau sa disper pe nimeni, mi rusine sa tot fac varza elicopteru, ma gandesc ca il tin eu noob ocupat si altul care stie si poate face ceva mai util cu el, nu are loc de mine. Si intradevar altruismul este o calitate rar intalnita in societate, din pacate.
Aceasi chestiune ii valabila si la tanc, dar invers, de as avea 1euro pentru fiecare data cand am rugat gunner-u sa aiba grija de tanc sa nu ne luam C4 sau rachete din spate...si el doar era interesat sa faca killuri, as fi avut bani sa platesc factura la masina lunar si mai ramanea si de curent 
---------- Post added 30-11-2011 at 01:05 PM ----------

Originally Posted by
makiaveliproject
Incredibil! battlefield 3 singurul joc care mi-a dat eroare pana si la update! Gizas!
asta ii buna, rau! Ma pun si eu acuma sa ii dau update sa vedem ce experiente unice o sa traiesc.