Quote Originally Posted by omudinmultime View Post
Mesaj de la Scar-H:
"Dragi prieteni si fani dedicati, chiar daca nesimtitii astia de la Dice m-au lovit, aflati despre mine ca sunt bine mersi, fiti pe pace eu va voi servi cu aceasi proptitudine si eficienta, chiar daca nu ma simt asa bine in CQC cum ma simteam inainte, o sa scuip gloante in capul adversarilor cu acelesi efecte devastatoare. Cateodata o sa ma injurati ca nu imi fac treaba cum trebuie, dar va rog sa va amintiti ca fac parte dintr-un joc plin de bug-uri si lag. Va tzuc! A voastra fidela carabina, Scar-H."

ahhahhahahhhhhhh sunt pe jos, jur !
Transmite-i salutarile mele, nu imi place nici sunetul, nici acuratetea la SCAR-H.
Raman in continuare fidel domnisoarei in negru "AEK-971" (cu accesoriile Kobra/ACOG + Foregrip + Heavy Barrel)
Pentru mine e ca si cum ar fi o combinatie intre AK-47 + M4A1 "incrucisate intr-un experiment de laborator"
Ceva unic cu un sunet rafinat , un reload simpatic, o acuratete impecabila si nu in ultimul rand o textura fina !

"adore you, my little beauty"

aek-971_assault_rifle_russian_armed_forces_01.jpgaek-971_assault_rifle_russian_armed_forces_02.jpg