Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Battlefield 3
-
04-12-2011 17:19 #2048 SP
Senior Member

Originally Posted by
Witchalok
And i call bull****. Hai sa vedem si noi filmuletul ala cand omora 7 oameni dintr-un incarcator cu 12g frag, ca nu l-am vazut.
Si apropo, inainte de patch scar-h omora din 3 gloante sub 10 metri, cu incarcator de 21. Ia fa calculul, cati vin? 7. Si daca mai iei in calcul headshots.... Un m249 cati omorara dintr-un incarcator?
Head shot-ul cu USAS cu frag e one-hit kill. Deci teoretic poate omora 11. Nu inseamna ca din cauza asta e overpowered.
Mie mi se pare overpowered pentru splash damage. Oricum nu au cum sa-l nerfuiasca prea mult pentru ca ar ajunge mai prost ca slugs, care sunt 3 hit kill de la orice distanta.
Parerea mea e ca o sa-i scada damage-u de aproape si va fi la fel cu slugs doar ca va avea in plus spalsh damage (si drop mai mare la distanta).
Si faza cu zei printe cei care nu profita.... cel mai bun meci al meu l-am facut cu m416 si nu cu USAS-ul.
Dar USAS-ul e o arma "amuzanta". Cam la fiecare 3 kill-uri inamicul nu cade mort, decoleaza la propriu. Cum sa nu-ti placa asta?
Nu stiu ce meci ai facut tu si cu ce arma. Ideea este ca nu ma refeream la tine, de asta am folosit persoana a 2a plural. Arma amuzanta dar totusi cati de aici o folosesc constant si o ard rotunzi pe aici?