Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: FIFA Manager 12
-
\

Originally Posted by
x2z
Cum ai reusit sa faci un mini Manchester City la Steaua ?

A fost mai complicat. Am inceput cu Real Madrid, dar dupa 3 sezoane m-am plictisit ca era prea usor. Aveam foarte multi bani si am hotarat sa mai adaug un jucator. Am ales Romania si Steaua si am cumparat jucatorii Stelei pe bani multi la Real ca sa aibe Steaua bani. Apoi am renuntat la manager-ul de la Real ca sa joc doar cu Steaua dar nu vroia nimeni sa vina la echipa, ca de, e in Romania. M-am enervat, am intrat in Editor Mode, am schimbat bugetul si rating-ul Stelei si am inceput cariera noua. Dupa primul sezon am reusit sa fac o super echipa cu doar 100 mil EU si acum sunt aproape gata cu sezonul 2, cu sanse la Champions League, dar sanse putine.

Originally Posted by
razvanrazy
L-am incercat si eu acum cateva zile, dar nu m-a prins. Nu-mi place nici cum arata si nici ce "amprenta" iti poti pune joc, in real life.
Nu mai am rabdarea necesara sa joc un astfel de joc. Imi aduc aminte de "tineretile" mele in care pierdeam zeci, poate chiar sute de ore cu un astfel de joc. Jucasem, parca, Premier Manager 98 pentru aproape 30 de sezoane. La fel pierdeam timpul si cu TCM-uri, dar de cand au inceput sa includa si FIFA in manager, parca au lasat laoparte multe chestii misto si l-au facut prea accesibil si mi-am pierdut interesul.
Acum, personal prefer sa-mi "pierd" intr-un joc de fotbal, cu moduri gen Be A Pro(FIFA) / Football Life(PES) si culmea, desi sunt super fan FIFA, in PES la FL am jucat deja app 400 meciuri (7 sezoane si ceva, a cate ~50 meciuri) si desi este un joc de fotbal slab, modul asta este mult peste orice exista momentan pe piata.
Mie imi place jocul, m-am obisnuit cu el. Fata de titlurile mai vechi pot spune ca am vazut imbunatatiri, mai ales la interfata. Jocul este mai rapid acum, timpi de incarcare mai rapizi. Nu m-a pasionat niciodata Football Manager atat de mult, iar singurul Championship Manager cu care am pierdut luni de zile a fost Championship Manager 5. Eu sunt fan Fifa Manager si ca in fiecare an il cumpar. Cred ca e singurul joc de PC pe care il astept an de an. Il joc doua-trei saptamani dupa care astept titlul urmator. Pentru mine merita.