Quote Originally Posted by Recs View Post
Nu stiu ce va plangeti atata de cei ce joaca cu aruncatorul de grenade? La fel ca la shot gun e one shot one kill. Deci sunt 2 clase care te fac dint-un singur foc. Treaba e ca are rata de foc foarte mica. Daca ratez de obicei sunt un om mort. Acuma aici intervine problema. Eu trag pe langa si apuc sa incarc si sa mai trag inca o data ptr. ca adversarul a tras un incercator intreg prin aer si pe deasupra mai si sta pe loc ca sa fie tintit mai usor. Dupa ce moare aud prin casca ca sunt "lamer" si sa schimb arma ca numai frustratii joaca cu aruncatorul de grenade. Pai daca eu apuc sa trag de 2 ori cu AG-ul ceea ce-mi ia cam 4 secunde mai are rost sa zic ceva? Mai mult joc de glezne si ceva mai multa practica la tintit si sa vedeti ce se schimba treaba.
Si nu stiu ce asteapta unii. De abia au inceput jocul in multiplayer si vor sa rupa tot. Ar fi bine sa fie asa de simplu dar se pare ca nu e.
e o "mica" diferenta. la shotgun trebuie sa tragi in el iar la GL cureti o camera intreaga tragand pe langa. chiar pot spune ca iti trebuie skill cu shotgun-ul. eu personal nu am nimic cu cei care folosesc GL, doar ca nu voi mai juca daca cineva il foloseste. (impotriva mea)