Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Battlefield 3
-
08-12-2011 12:05 #2114 SP
Member
dorine, intr-un joc cu puscoace, controlul este baza jocului, grafica animatiile si restul sunt umplutura, am jucat MAG, nu avea grafica si animatii de te lasa pe spate dar avea un control superb, si ala e un shooter greu nu joaca asta de copil in care daca astept in conquest sa ma atace un adversar la punctul X trece jumatate de ora, intelegi cum sta treaba.
Chestia cu plansul e normala atunci cand te lauzi ca ai grafica dementiala, distructibilitate si arme de tot felul, vrei sa fii shooterul anului dar dai gres cu controlul, frate, daca era Mario si saream peste ciuperci cu doua butoane mai ziceam ,dar e shooter , intelegi?
Astia care ne plangem de controlul la jocul asta suntem jucatori vechi pe consola si jucatori vechi de shootere pe consola, am cam jucat toate shooterele serioase si cam stim sa facem diferenta intre lucruri facute bine si lucruri facute prost, nu incurcam zona1 cu zona doi, nu suntem de factura aia, intelegi?
LE: Faptul ca uni simt sau nu acest imput lag tine de stilul de joc, eu unul joc in forta, atac m-comul , alerg si imi schimb pozitia f repede pe harta dar daca esti un jucator lent, nu neaparat tactic, stai ,astepti adversarul ai timp sa-ti fixezi tinta ,e ok, de multe ori eu dau nas in nas cu inamicul sau mai multi si un control rapid ma salveaza, in 720p ma ingroapa, sa nu-mi spuneti voi ca faceti fata ca va stiu din bc2, si cam cunosc potentialul tuturor de aici.