aproape 40 de ore de jucat si pot sa spun ca treaba merge destul de bine: m-am alaturat thieves guild-ului si Dark Brotherhood-ului. Desi la inceput am zis ca vreau sa fiu un personaj pozitiv, avand in vedere ca nu exista vreun morality system sau ceva ce sa ma convinga sa ma reapuc de joc sub forma unui personaj negativ, nu cred ca o voi face. Daca o sa vreau vreodata sa fac platina cred ca o sa o fac dintr-un singur run (ma gandesc ca e posibil asa ceva). 40 de ore de joc dintre care numa vreo 3-4 sunt legate de quest-ul principal (inca nici nu am mers la greybeards).

Am fost in tot mai multe orase si am inceput sa explorez (am reusit sa "renunt" si la clasicele Whiterun, Riverwood si Solitude care imi placeau destul de mult). Dintre toate cred ca Markarth e cel mai enervant din cauza quest-urile lor sunt... meh. E nasol sa faci o asemenea descriere pentru ca risti sa dai multe spoilere. Si in plus nu imi place orasul ala pentru ca am "imprumutat" ceva dintr-un templu, am primit 5 bounty si am ales sa fug. Dupaia cand m-am reintalnit cu paznicii, mi-au mai dat 5 bounty "cadou". Eu vroiam sa ofer niste gold ca sa platesc amenda da din nu stiu ce cauza ei numa ma atacau . Nu mai aveam nici optiunea sa merg la inchisoare. Deci nu stiu ce naiba are ... ar trebui sa am doar 10 bounty. asta nu e indeajuns sa ma atace tot orasul ca o haita de salbatici. Anyway ca sa scap de situatia asta...stresanta ca sa zic asa, am dat un load. Nu prea imi place sa fac chestii de genul asta (there goes some of the role-play) dar avand in vedere ca nu ma lasau nici sa merg la inchisoare nici sa platesc amenda (cu numai 10 bounty), am zis ca poate a fost ceva bug si ca nu trebuie sa ma stresez prea tare cu treaba asta.

Anyway o sa mai fac ceva quest-uri pentru diferitele guilde si dupaia cred ca ma o sa mai continui un pic cu povestea principala, numai ca sa mai fac rost de niste shot-uri noi (eu tot pe primul il folosesc ...trebuie sa recunosc ca e destul de util).