Quote Originally Posted by diak View Post
mare pacat ca nu trimit in romania Bioshock-ul...
A mai comandat cineva de pe forum acest joc anul trecut si l-au livrat pana la urma in RO, chiar daca scrie altceva in descriere.
De asemenea, un tip din Finlanda a comandat Deus Ex CE de la ei si l-au livrat desi are aceeasi notice cu do not ship outside of UK.
Asa ca incercarea moarte nu are.

In alta ordine de idei, desi Uncharted-ul 3 comandat de mine a fost expediat pe 30.11, inca nu a ajuns, in comparatie cu Alice Madness Returns care a fost expediat vineri pe 02 si pe 05.12 era in cutia postala. Cel m probabil ca a fost trimis catre mine dintr-o alta tara decat UK.

De asemenea, dupa ce am dat pierdut un GT 5 Collector's Edition, mi-au trimis replacement pt el si am primit 2 pachete (nu stiu daca au trimis din greseala 2 sau daca mi-a ajuns pachetul disparut).
Asa ca am zis sa fiu baiat finut (sa nu afirme ca romanii sunt tigani si hoti) si sa le trimit unul inapoi. Le-am scris, mi-au dat adresa si au zis ca-mi platesc transportul pt retur. Problema este ca a fost sora mea la Posta Romana si transportul pana in UK costa 60 de lei pt coletul cu respectivul joc, o suma destul de mare.

A mai trimis cineva colete catre UK si poate sa-mi ofere o explicatie de ce este asa de scump?
Oricum le-am trimis un nou mesaj in care le-am spus ca le ofer 15 lire pe joc, acum e 25 pe site si daca mi-ar fi inapoiat 12 pt transport ar fi iesit mai prost. Sper sa fie baieti destepti si sa accepte.