Single post: Battlefield 3
-
12-12-2011 14:02 #2177 SP
Member
Mobule, stii ca incercam si eu sa deblochez mg36, mai am doar vreo 10 supression kills. Dar dupa ce am vazut cum arata intr-un filmulet, nu il mai astept deloc.
Clar nu o sa joc cu arma aia la cum arata 
Dar sa stii ca e identica cu M27 ca damage si rate o fire, si pare sa aiba recul mai mare.
Iar FAMAS pare sa aiba cel mai mare recul dintre toate armele de assault. Dar are si cel mai mare RPM, 1000, fata de 950 RPM al AEK-ului.
Nu cred ca FAMAS e neaparat overpowered, cred ca e egala cu un AEK. Doar ca e usor de deblocat si acum toata lumea o foloseste in exces.
Iar AN-94, cand il "repara" sa traga doua gloante, va avea un RPM de 1200, deci in teorie o sa omoare mai repede decat amandoua, si probabil cel mai rapid din tot jocul.
Dar lasand la o parte statistici care poate sunt mai greu de estimat (gen recul, spread, etc.) e clar ca cele de inginer au damage mai mare.
Mie si asa mi se par mult mai slabe armele de inginer fata de cele de assault si support, asa ca pentru mine e o veste relativ buna.
Mai am 20 de kill-uri pana la 1000 cu G36c dupa care o sa caut alta arma (cel mai probabil HK-ul).