Quote Originally Posted by Witchalok View Post
In fine, cu cat joc mai mult cu atat nu prea il iau in serios. Skyrim pare facut pentru trolling
Amin to that! mie povestea asa slaba mi se pare . unele quest-uri secundare sunt mult mai interesante decat povestea principala. Pe mine ce ma convinge sa ma joc mai mult e lumea imensa (dar repetitiva) de explorat si faptul ca sunt un fraier cand vine vorba de facut quest-uri secundare :"> (am facut vreo 70 de quest-uri miscellaneous dar eu inca fac , la fel si cu cele secundare).

Am 50 de ore de joc nu neaparat ca e un joc exceptional, ci mai degraba ca sunt innebunit dupa RPG-uri (la Demon's Souls de exemplu am aproape 200 de ore de joc...sau ceva de genu, deci ala mi-a placut extrem de mult) . E un joc bun dar pentru mine nu a avut acel "WoW" effect cum ma asteptam (poveste ok, personaje slab conturate, combat specific seriei TES (care nu prea imi plac) si altele).

Btw sistemul de level up nu vi se pare a fi cat de cat asemanator cu cel din Final Fantasy X cat de cat? Adica sistemul ala de perk imi aduce aminte de Sphere Grid-ul intalnit in joc. Atat ca acuma e reprezentat sub forma unei constelatii, nu a unei ditamai tablite. Nu e foarte complex cum il lauda un prieten care e mare fan...evident nu a jucat un JRPG pana acuma