Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: The Elder Scrolls V: Skyrim / Anniversary Edition
-
Member
Destruction 100 + Enchanting 100 e unul dintre cele mai faine build-uri de Mage imo. Destruction e inutil la lvl 15 cand joci cu Two Handed. Nu prea vad cum poti abuza de un skill care iti este oferit sa-l folosesti cum iti tuna. Ai Smithing si Enchanting daca
alegi sa-ti faci singur arme in loc sa le gasesti / cumperi.
Pai si la level mai mare mi se pare inutil destruction, face damage mult prea mic. Si nu vorbesc de level 15, vorbesc de orice level, cat timp ai destruction sub 90 (deci nu ai master spells). Cel mai mult damage faci cu unul dintre astea:
Icy Spear A spear of ice that does 60 (90) points of frost damage to Health and Stamina. Incinerate A blast of fire that does 60 (90) points of damage. Targets on fire take extra damage. Thunderbolt A thunderbolt that does 60 (90) points of shock damage to Health and half that to Magicka.
Mi se pare de-a dreptul patetic 90 damage.
In fine, daca folosesti enchanting atunci poti ajunge cu archery/two handed/one handed la un nivel la care bate destruction fara drept de apel.
Fara charging time, fara mana cost, etc.
Iar enchanting mi se pare mie broken, si spun ca poti abuza de el, pentru ca aparent nu are nici un "cap". Poti sa folosesti un loop enchanting/alchemy (faci o potiune care creste enchanting, faci un set de armura care creste alchemy, repeat ad infinitum) si sa ajungi sa faci obiecte de sute de ori mai bune decat orice altceva din joc.
Doua dintre cele mai bune obiecte pe care le-am obtinut ca mag, si ma indoiesc ca ar fi altele mai bune pe sloturile respective, sunt Morokei si Arch Mage's Robes. Dar si alea sunt de-a dreptul patetice fata de ce poti sa obtii din enchanting.
Ca sa nu mai zic ca poti sa pui enchanturile alea pe un set de heavy armor si sa ai si mega enchanturi si protectie la pysical.
Ceea ce inseamna ca orice alt obiect din joc devine "obsolete", n-are nici un sens sa explorezi un dungeon in ideea ca poate gasesti un obiect cat timp tu poti face obiecte de zeci de ori mai bune.
Decat sa joc cu enchanting sau blacksmithing mai bine nu joc. Sunt atat de usor de crescut si de abuzat incat parerea mea sunt skilluri prin care abuzezi de mecanica tampita a jocului.
Nu sunt game designer, dar mi se pare de-a dreptul absurd sa dai libertatea unui jucator sa faca obiecte mult mai bune decat cele care pot fi gasite in gameworld. Ce sens de progression mai ai, daca pot sa am uber set de mag la level 10 si stiu ca nu o sa mai gasesc nici un obiect pe care vreau sa-l port?
Si decat sa stau sa fac un set de armura care duce -destruction cost in total peste 100% mai bine deschid consola, imi dau direct 1 milion magika si am rezolvat problema.
Pentru ca la ce naiba mai joc un mag, daca unul din elementele importante de gameplay dispare (mana management)?
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca de fapt tu nu mai esti mag. Cate puncte bagi in destruction? Pai iti zic eu, avand in vedere ca nu mai e o problema costul spell-urilor, jumatate din perkuri devin irelevante.
Si de fapt poti fi jucator de two handed/ heavy armor/ enchanting, sa-ti faci un set de daedric armor cu -destruction cost, si sa bagi doar 3 puncte in destruction (cat sa obtii perk-ul de staggering - Impact).
Nu tin neaparat sa ma cert cu tine pe tema asta, fiecare are dreptul la o parere, dar mie nu-mi place deloc cum au implementat unele skilluri si anume Blacksmithing, enchanting, alchemy si destruction.
Un mag mai eficient cred ca ar fi cu conjuration. Summons sa tina inamicii ocupati in timp ce ii omori cu bound weapons sau bow.
In fine, eu am reluat jocul inca o data (pana acum am vreo 55 de ore adunate pe 3 personaje) cu un archer/one-handed. As vrea sa merg si pe sneaking dar sa vad cum merg lucrurile.
Foarte probabil voi merge si pe conjuration ca sa mai variez un pic (si ca summons sa tancheze pentru mine cand am probleme). Si de data asta joc pe Expert care pare mai balanced decat Master.