salut baietii. uite ce e: am nevoie de un pic de ajutor si cu cat ar fi mai rapid raspunsul cu atat ar fi mai bine . Am maine un avion din machester (ora 10:30) si ajung in bucuresti la 17:35. Prima mea intrebare e: ora la care e scrisa pt fiecare locatie, e ora care va fi in tara respectiva. nu? deci in bucuresti daca scrie ca ajung la 17:35, atunci atat va fi ora romaniei, nu ora angliei. nu?

Alta intrebare. Daca am facut comanda la Tarom pt un bilet de avion, si ottu a fost platit si confirmat, atunci pot sa imi fac apoi si plata pt bagaj de cala? Eu nicaieri nu am vazut optiunea asta . Ma gandesc ca la Tarom poate bagajul de cala e inclus si deaia nu au mentionat nimic. Sa ma lamureasca si pe mine care e treaba si cum se poate rezolva (in caz ca trebuia sa pun bagajul de cala).

De asemenea, cum se face check-in-ul la Tarom? Nu stiu care sunt pasii si ce trebuie facut, deoarece pana acum am apelat doar la gentii de zbor si deci comenzi de pe net nu am mai facut.

Cam atat pentru moment, daca mai e ceva o sa postez. Va rog sa raspundeti daca sunteti siguri de treburile astea (daca stiti din proprie experienta, nu banuieli sau povesti) . Stiti voi cum e: AMR 1 si alea alea . Multumesc anticipat