Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Battlefield 3
-
18-12-2011 21:26 #2233 SP
Member
Asa am putit si eu la misiunea unde intram in baie si venea ala cu cutitu. Am reluat misiunea de la capat si nu am mai patit asa. Oricum faza e super deranjanta.
Tot odata nici la mine nu merge quick match, dar cred ca tot din cauza unei probleme intre roter si ps3 care e a treia care a aparut de cand am luat jocul asta.