Intrucat cei de la Facebook au decis sa schimbe (din nou) modalitatea de lucru a pluginului (bug de securitate, din nou)... am zis "enough is enough". Cu alte cuvinte, am hotarat sa renuntam la Facebook login pe CG. Waste of space, time, resources! Ca idee, dezactivarea lui a dus la un load cu aproape 30% mai rapid pe homepage. That's enough for me (unde mai punem ca mi s-a acrit de problemele lor legate de security flaws... in plus nici nu au bunul simt sa anunte ca nu mai merge vechiul bridge). So, that's it! Cine doreste sa viziteze CG-ul o poate face linistit cu un simplu cont, independent de un serviciu de socializare (care poate intr-un an-doi nici nu va mai exista ).

Also, modulul de "Like Us" a disparut de pe homepage. Un alt "speed hog"... Consider ca putem rezista ca si pana acum, fara sa fie nevoie de cineva care sa ne voteze pe Google+ sau mai stiu eu ce nebunii. Am lasat insa modulul activ pentru threaduri... astfel incat puteti sa le postati cu usurinta pe Facebook, Twitter, LinkedIn or whatever you like.

Hope you don't mind (and enjoy the speed increase)! Respect!