Single post: Ghidul cumparatorului consolist
-
29-12-2011 13:51 #3261 SP
Senior Member

Originally Posted by
Wagram
Te invidiez.

Eu nici pana azi nu am primit comanda de la zavvi, trimisa pe 11 decembrie. Asa am patit si cu penultima comanda, cand am asteptat trei saptamani. E ultima oara cand mai cumpar ceva de la ei.
Eu iti zic ceva, sigur o sa sara acum iar pe mine cativa "cunoscatori", dar nu conteaza. Depinde enorm de postasul care se ocupa de tine. Intr-o perioada eu comandam intr-o veselie de pe ebay.co.uk si imi veneau pachetele foarte repede, in 2-3 zile, am avut si pachet comandat luni si care mi-a ajuns marti, nu mi-a venit sa cred.
Imi venea aviz acasa si mergeam sa iau coletul. La un moment dat cred ca s-a schimbat postasul si m-am trezit direct cu un colet pe cutia postala din scara blocului. Iti dai seama ce usor putea disparea ala de acolo. M-am dus la posta sa fac scandal, dar degeaba. Mi s-a spus clar ca era pachet trimis ca scrisoare simpla, asa trimit si zavvi. Pt asa ceva nu exista nicio garantie, nu exista tracking, nu exista nimic, daca se pierde e pierdut, n-ai ce sa reclami.
Asa ca esti la mana postasului, daca e unul de treaba iti lasa aviz, daca e un dobitoc ti-l lasa pe cutia postala sau in fata usii si poate sa-l ia oricine. Sau daca are chef il arunca la gunoi, tu n-ai ce sa faci, doar zavvi(ca expeditor) ar putea face reclamatie, dar pt ca pachetul e trimis ca scrisoare simpla ei n-au ce sa faca, eventual iti trimit altul.