Am terminat de revizionat Sailor Moon SuperS the movie al treilea si ultimul film Sailor Moon, spre deosebire de al doilea (care nu a fost el rau dar calitatea animatiei si a sunetului nu a fost asa de buna ca la primul film) acesta a avut o calitate superioara celui dintai si in cea ce priveste sunetul si in cea ce priveste arta si animatia, in rest desi ca si in sezonul 4 Sailor Moon SuperS Chibi-Usa a jucat un rol important ce mi-a placut a fost ca nu sa axat la fel de mult pe ea ca si caracter.
Dupa care dupa cum am spus a urmat o revizionare a celor mai bune momente din prima serie pana in sezonul al patrulea, deoarece am fost putin prea preocupat cu Skyrim .
Si acuma am ajuns la ultimul sezon Sailor Moon Sailor Stars:
Spre deosebire de celelalte sezoane acesta are un ton mult mai serios si se axeaza mai mult pe drama acest lucru observanduse inca din primul episod din acest sezon, iar dupa cum am spus sezonul 4 a fost cel mai comic, astfel incat autorul a ales sa foloseasca un element comun in prima parte a sezonului care sa creeze o punte intre ele si in ciuda aerului diferit inspirat de cele doua sezoane a reusit sa faca tranzitia fara nici o problema. Acuma am ajuns la introducerea Sailor Starlights:
Mai este una dar ajung acestea doua .
PS: unul din lucrurile care iara imi plac mult este ca in acest sezon se arata cu adevarat dezvoltarea caracterului principal (Usagi aka Sailor Moon), care a avut probabil una din cele mai mari maturizari ale unui caracter din anime (in general).