Single post: Bash.consolegames.ro
-
Senior Member

Originally Posted by
CucuBleg
voi sunteti belea...eu in fiecare zi trec pe la magazinele de jocuri si cateodata sunt oferte foarte bune, mai ales la jocuri sh cum ar fi 3 pt 2 second sau noi si nu ma deranjeaza sa iau cand e oferta foarte buna, mai ieftina ca pe zavvi si sa trimit in ro, si da sunt din irlanda nu uk,adica unde se foloseste EURO si am pus si pretul in lire ca pot sa le iau si din uk, si daca nu as lua banii inainte...cate tepe mi-ash putea lua? asa eu daca trag o teapa cu un joc a-ti postat aici si e gata...ce rost ar avea? nu va incurajez sa luati mai multe jocuri....luati cate unu pe rand tot timpu, nu ma intereseaza, incercati si o sa va convingeti. nah ca sa vedeti ca sunt serios va dau si site`ul din UK de unde imi iau eu jocurile, care e mai ieftin decat zavvi.
www.GAME.co.uk . si v-am zis ca va trimit si chitanta, incercati unu si o sa va convingeti...singurul profit sunt punctele de fidelitate care imi intra pe cardu de fidelitate...de ex la 300 euro = 5 euro. stiu ca in ziua de azi e greu sa crezi ca vrea cineva sa te ajute, daca vreti comandati direct de pe site-ul care vi l-am dat...de aia am pus in lire nu ca am confundat euro cu lira cum zic unii, am pus in lire unele jocuri pt ca sunt mai ieftine acolo decat aici dar nah...asa ti-e romanu...in fine, daca vrea cineva ceva eu ma interesez. multumesc
Vad ca e o moda in ultima vreme sa vinzi jocuri la preturi bune si sa fii certat cu gramatica limbii romane