Single post: Anonymous ataca din nou...
-
Senior Member

Originally Posted by
Firezu
Eticheta pe care le'o pui e nepotrivita...hoti si vandali ? Sa fim seriosi. Sunt niste persoane cu un coeficient de inteligenta extrem de ridicat,capabile sa faca niste lucruri pe care nu le poate oricine. Astia sunt ei in realitate. Nici pe mine n'as putea sa spun ca ma incanta in general actele astea de "haiducism modern",dar baietii astia sunt determinati si nu ne vor noua raul,ci lor. Din cauze clare.
Eticheta e perfecta. Stiai ca majoritatea asasinilor in serie sunt extrem de intelgenti? Stii ca ratatu ala care a omorat peste 70 de oameni in Suedia e foarte inteligent? (altfel nici nu reusea atentatul). Asta inseamna ca trebuie sa-l respect? Doar pt ca e inteligent?
Am mai zis odata si o repet: oricine poate distruge. E cel mai usor lucru. E mult mai greu sa creezi ceva. Daca HOTII din anonymous **** sunt asa de inteligenti de ce nu ne fac jocuri gratis? De ce nu scot si ei o consola super tare si sa-i sparga pe Sony? Ah, stiu. Pt ca e mult mai usor sa distrugi ceva decat sa creezi.
N-am respect si nu voi avea niciodata respect pt niste jeguri imputite de hoti si de vandali. Niciodata.