Quote Originally Posted by psypc2 View Post
OK, arata-mi te rog GTA Complete Pack la 7,5 euro, L.A. Noire la 12,5 euro si Fallout: New Vegas la 5 euro pe un site la alegerea ta la aceste preturi sau chiar mai mici in format fizic.
http://www.amazon.co.uk/gp/offer-lis...condition=used

La Noire SH la 12 euro cu transport cu tot (+2 euro comision robertdinu). Si e de XBOX 360.

Dar nu poti compara jocul fizic cu unul digital. Ala fizic o sa-l poti revinde cu usurinta oricand vrei tu. Plus ca e acolo, nu se compara cu ceva digital, poate peste 5 ani nu mai ai pe serverul steam jocul ala, nu se stie. Si tu-l ai cumparat, dar n-o sa-l poti descarca si juca.

Si va mai zic o faza care ar trebui sa va puna pe ganduri. In urma cu vreo 2 luni am comandat pt un amic trackmania digital. Am platit cu paypal-ul personal si am trimis jocul ca si gift. Dupa vreo 2 saptamani am primit mail ca ei suspecteaza frauda si sa le dau datele personale: adresa, nr de telefon, etc. M-am enervat, dar ce sa fac, le-am trimis datele. Degeaba, au anulat jocul si mi-au facut refund. Am incercat sa le trimit mail, sa discut cu support-ul pe forum, nimic. Niste retardati. Dar jocul s-a dus.

Eu oricum n-o sa cumpar in viata mea un joc digital, nici daca e 0.01 euro.