Buna tuturor. Sunt noua pe Odesk...si sper sa ma lamuriti cu niste chestii. Am aplicat pentru primul meu job si tipul mi-a raspuns ca imi da niste sarcini pe care sa le fac pentru suma de 60 dolari. Acum eu trebuie sa decid daca ma bag sau nu. Ideea este ca ceea ce imi cere el nu e tocmai ce spunea in anunt. Eu am vreo siguranta ca ma plateste? Bine, am vazut ca oricum la fixed-price contracts e riscul tau daca iti iei banii sau nu. Dar totusi el ii va pune in contul de O-desk, nu? Si imi va oferi feed-back-ul aferent...

Si mai am o intrebare...Inca nu am stabilit nicio modalitate de extragere a banilor pentru ca recent mi-am inchis toate cardurile. M-as putea apuca de treaba si apoi sa introduc in profil detaliile despre cum imi voi extrage banii? Sau ar trebui sa stabilesc toate detaliile acestea inainte de a incepe un job?

Daca optez pentru Paypal va trebuie sa imi fac un cont pe numele meu, dar banii ii pot vira in contul in RON a altcuiva? Pot converti suma din USD?

Sper sa ma puteti ajuta cu info pentru ca intr-adevar momentan sunt putin in plop...

Multumesc