Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad
-
Admin

Originally Posted by
cryyo
iPad 3 cred ca va avea 9,7' si va fi lansata in 24 Februarie pt. a comemora ziua �n care s-a născut Jobs. :applause:
Cica mai vor sa scoata una de 7'. Nu's pe unde am citit.
Pe 24 Februarie vor face doar anuntul oficial (indeed, de ziua lui Steve) dar probabil prin Martie le vom vedea disponibile la vanzare (ganditi-va ca productia de-abia a inceput in Ianuarie). Da, sunt sigur ca va fi tot de 9.7" tableta de baza (iPad 3)... la fel de sigur cum sunt si de faptul ca in acelasi timp vor anunta un iPad2 mult mai ieftin (care vrea sa concureze cu Amazon Fire si Nook Tablet - la pret, desigur, ca la altceva nu are cu cine sa concureze
). De varianta de 7" nu am citit decat presupuneri... Sincer daca cititi cum a ales Steve Jobs dimensiunea tabletei, veti vedea ca nu prea au motive sa intre pe piata de 7". Pentru ei e prea mica diagonala pentru reading, browsing, and so on... nu prea se agita nimeni acolo doar pentru a castiga portabilitate (pe care o ai cu iPhone/iPod deja). Dar, sa vedem (zise orbul)