Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Se pare ca oamenii astia fac mai multe decat spun...

Aveti mai jos un mail, primit de fratele meu care lucreaza la frauda intr-o banca mare din RO:
Nu se poate, uite ce zicea un coleg forumist la inceputul thread-ului.

Quote Originally Posted by Firezu View Post
Totally disagree.
In primul rand,am toata stima pentru gruparea asta de "hoti si jeguri",cum ii numesti tu. Daca ar fi niste hackeri cretini care ar opri serverele NASA si ale Guvernului American doar ca sa se distreze,ar merita bagati in parnaie,pusi la zid si ce vrei tu. Dar atata timp cat lupta pentru o "cauza nobila" si incearca intr'adevar sa indrepte anumite lucruri,merita tot respectul. Si nu vorbesc de cazul de fata,SOPA. Ci de ce au facut pana la SOPA.

Eticheta pe care le'o pui e nepotrivita...hoti si vandali ? Sa fim seriosi. Sunt niste persoane cu un coeficient de inteligenta extrem de ridicat,capabile sa faca niste lucruri pe care nu le poate oricine. Astia sunt ei in realitate. Nici pe mine n'as putea sa spun ca ma incanta in general actele astea de "haiducism modern",dar baietii astia sunt determinati si nu ne vor noua raul,ci lor. Din cauze clare.
Deci nu, nu pot sa cred! Niste persoane asa de inteligente nu-s capabile de asa ceva. Tot respectul pt ei, ei nu ne vor raul... doar banii