Quote Originally Posted by gugukalimero View Post
Toti puberii care ii sustin, ii sustin pentru ca sunt naivi, putin probabil ca au un servici (majoritatea probabil de abia pusi in posesia buletinelor de identitate) si nu sunt inca obligati sa se intretina singuri si sa isi asume responsabilitate sociala completa. Oare cum sa sa le tremure funduletele cand o sa se trezeasca candva in viitor ca banii de pe cardul de salar au disparut in urma unor templieri gen Anonymous care "lupta" pentru drepturile lor? Oare o sa ii mai ridice in slavi cand nu o sa mai aiba cu ce sa isi sustina familile?
Tu chiar crezi ca Anonymous ataca pentru bani? Da-mi te rog un singur exemplu ca i-au fost extrasi bani din cont cuiva care a avut datele furate de Anonymous si o sa te cred. Astea sunt prostii, naivii sunteti voi care credeti ca ei chiar sunt o amenintare pentru noi. Daca se apucau sa atace calculatoare personale sau mai stiu eu ce servere de webhost micute ca sa dea deface-uri la diverse site-uri atunci da, puteam spune ca sunt o amenintare si ca sunt "hoti si vandali" dar asa... nu prea.