Another one...

Quote Originally Posted by icebird View Post
Tu chiar crezi ca Anonymous ataca pentru bani?...
Welcome to Earth, have a pleasant stay! Informatii bancare furate - tu crezi ca pe mine ma intereseaza daca ei sau altii le folosesc? Ideea e ca FURA date bancare si le pot folosi ca sa imi fure mie banii! Mai bine abtine-te, atata timp cat nu cunosti valoare banului castigat cu mana ta esti in ceata.

Da-mi te rog un singur exemplu ca i-au fost extrasi bani din cont cuiva care a avut datele furate de Anonymous si o sa te cred.
Ce mentalitate ai...mi se pare chiar amuzat ca trebuie sa iti raspund afirmatiilor dar hai...incercsa iti explic la nivelul tau... E ca si cum ai zice ca daca cineva iti fura cheile de la casa, masina etc. e OK, nu e o amenintare ca iti poate intra oricand in casa sau sa le foloseasca sa iti ia masina cu totul. Asa-i, e OK nu?

Astea sunt prostii, naivii sunteti voi care credeti ca ei chiar sunt o amenintare pentru noi.
Atata timp cat ei fura data personale si bacare eu zic ca DA, sunt o amentintare. De ce se ascund? Pentru ca fac lucruri legale?

Ma amuza cei care le iau apararea infractorilor astora, cred ca s-au uitat prea mult la Hackers in tinerete.

EDIT: MonkY are dreptate, daca erau nobili ii anuntau pe Sony ca au gasit gaura in securitatea infrastructurii, sau anuntau in gura mare ca sa faca misto de ei ca ce incompetenti sunt. Ei insa au patruns in infrastructura lor si au furat datele bancare are clientilor (care nu vad ce vina ar avea) - extraordinar ce nobili sunt, merita un premiu pentru ce corecti sunt.