Single post: Anonymous ataca din nou...
-
Banned

Originally Posted by
wolverine
Sper ca se stie ca din cauza bancilor s-a ajuns in criza asta,nu? imprumuturi peste imprumuturi,carduri de credit fara limita. practic tot ce s-a facut pana acum s-a facut pe niste bani pe care nu i-a vazut nimeni.
Ce are sula cu prefectura ?! Asta-i alta discutie.
Cica ar exista si criterii care ii diferentiaza pe hackerii "rai" de cei "buni".
Dupa parerea mea ar trebui sa existe si un fel de moralitatea cibernetica. Acest concept nu mai sta in picioare daca tu patrunzi in mod ilegal si prin efractie in casa mea.
Multi dintre ei tind sa minimalizeze consecintele activitatii lor, crezand ca acestea sunt de fapt un serviciu adus societatii.
Aiurea, un adevarat hacker nu se va folosi de abilitatile sale pentru a provoca daune sistemelor pe care le acceseaza in mod ilegal. Vezi cazul Sony ca e in curtea noasta si il stie cam toata lumea.
Au fost daune serioase, asteapta refacerea retelei PSN, schimba carduri, schimba ID-uri, baga email nou, bla, bla... O intrega tevatura, pt. ce ?!
Nu sunt de acord cu acest haiducism a la Robin Hood daca mie imi pericliteaza datele personale sau fondurile banesti din conturi.
Asta se cheama vandalism in spatiul virtual si ar trebui tratat ca atare.