Single post: CryEngine 3 la GDC 09
-
Senior Member
for the record, primul Crysis a vindut 1.5mil deci da, se poate spune ca a fost profitabil.
tphase, nu ma intereseaza ca au licentiat engine-ul in scop militar sau nu. pe mine ma intereseaza jocurile. daca nu fac ceva in acest sens, pur si simplu nu ma intereseaza. nu stiu de ce am impresia ca ei au jucat pe tema asta doar pentru publicitate, ca sa isi faca un nume si sa se impuna printre cei care imping industria inainte (ptr ca progresul pe partea de grafica tot progres este, indiferent ca unii incearca sa il minimizeze).
cu toate astea, cred ca si-au dat si ei seama ca e timpul sa inceapa sa faca bani asa ca probabil versiunea a treia a engine-ului este o bijuterie tehnologica (ptr ca altfel nu au nici o sansa). daca engine 3 care va rula pe console nu e in stare sa produca cel putin aceleasi impresii precum versiunea a doua pe PC, atunci sincer SUNT MINCATI. toata lumea o sa se intrebe de ce s-au obosit sa lucreze la versiunea asta si nu va cumpara nimeni licenta. apoi, multi sunt obisnuiti cu dezvoltarea pe baza lui unreal. nu numai ca engine 3 va trebui sa produca rezultate mai bune, dar va trebui sa ofere si un mediu de dezvoltare competitiv. deci, ca sa concluzionez, daca engine 3 este castrat atunci nu va impresiona pe nimeni si va fi un fiasco. nu cred ca isi permit asta. stiu, o sa ma iei iarasi cu comparatii intre hardwareul tau care face cit 2-3 console si acel amarit de gpu de pe ps3 sau x360, insa toate treburile astea sunt pur si simplu pierdere de timp. eu doar vreau sa ma asigur ca intelegeti ce pierde Crytek daca se face de ris si scoate un engine castrat. pierde imaginea iar in industria asta imaginea e totul (la figurat tphase ca altfel iar crezi ca vorbesc despre grafica).