Salut! La recomandarea unui prieten si dupa ce am citit o groaza de reviewuri legate de monitoare led lcd am zis sa incerc sa scriu si aici pentru ca practic monitorul in afara de filme va vedea jocuri ps3 sa speram cu succes
Practic siteul acesta HD TV Reviews (32" and Above) nu stiu daca m-a indus sau nu in eroare insa are o rubrica legata de input lag. Practic daca vreau un 3d pasiv si un input lag bun am de ales intre 0 monitoare Acest input lag se refera la conectarea pc - led sau orice consola/pc/game - led? Din experienta voastra monitoarele mai mari de 40 inci pot crea probleme legate de timpul de raspuns?
Cum Sony nu m-a convins din pacate la Samsung nu mai spun nimic variantele care sunt mai putin cunoscute sunt mai bune! Culmea! Chiar si LG are 2-3 monitoare si cu 3d pasiv si cu 3d activ foarte bune singura problema fiind acel input lag si cum in Romania nu prea ai cum sa testezi un monitor pe o consola inainte sa il iei devine o mica loterie .

Aveti ceva recomandari ptr un monitor preferabil 3d pasiv daca nu se poate mergem si pe activ in jur de 42-46-47 inci led lcd care sa se descurce cu un ps3 (guitar hero / rpg / mortal kombat games) si sa aiba o imagine HD buna ptr filme / bluray etc
Bugetul undeva la maxim maxim 7000 ron dar nu m-ar deranja deloc sa coste 5000 . Multumesc