Dati pe OTV repede .."Viitorul presedinte Dan Diaconescu ii roaga pe jandarmii din Bucuresti sa se retraga" mortal..
Quote Originally Posted by Christien View Post
Chiar nu ii inteleg. Ei cred ca daca arunca cu sapunuri,pietre, antene TV, incendiaza tonete RATB/presa,o sa se majoreze salariile instant?
golanii aia n-au intentia de a obtine ceva...vor doar sa se bata cu jandarmii sau sa creeze o bataie generala intre oamenii ce protesteaza pasnic si "oamenii legii"(urasc acest cliseu tembel)

ia...inca ceva mortal D'alde Jiji Becali:
"Am fost sc�rbit c�nd am văzut că mii de rom�ni au ieşit �n stradă ca să-i ia apărarea unui arab �mpotriva preşedintelui Traian Băsescu. Chiar dacă ar fi greşit Băsescu, n-ai voie să-i iei apărarea unui arab! M-am uitat cu sc�rbă la televizor! Mi-e sc�rbă de romanii care au ieşit �n stradă! Arafat să se ducă la el �n ţară, la arabi, acolo! Cum să ţin cu un arab �mpotriva preşedintelui ţării mele? Să nu mai pună ministru arab �n viaţa lor!".

de-a rasul plansul ....intrebare :Ce mai cauta Becali(europarlamentar si fost candidat la Presedintia Romaniei) in libertate ?Sau de ce mai e in viata?dar sigur nu se va face tam-tam pe aceasta tema deoarece Romania nu e o tara normala...si declaratia a fost data la GSP TV post al carui patron spiritual este Becali..24/7 le face rating cu glume de prost gust si opinii ce atenteaza la bunul simt si la cultura..