Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
16-01-2012 20:51 #1070 SP
Banned

Originally Posted by
Donely
Nu are rost sa iti raspunda nimeni. Oricum nu ai intelege nimic, pentru ca esti basist convins. Meriti ce ti se intampla.
acum sa nu incepem cu citate din Badea..ptr domnia sa, oricine nu e de acord cu el e basist convins..

Originally Posted by
razvanrazy
Normal ca ma intereseaza de mine si de apropiatii mei. Vrei sa spui ca tu ai fi dispus sa mergi acolo si sa mori, stiind ca nu vei schimba nimic ?
da nu joc ,nu castigi..daca nu incerci, nu reusesti..

Originally Posted by
razvanrazy
Nici ei nu stiu de ce au iesit in strada. Au iesit ca sa nu se desfiinteze SMURD-ul (aceeasi prostie care am vazut-o si pe facebook sau mail in ultimile zile, cu like-uri sau semnaturi...) desi nu a zis nimeni ca va desfiinta SMURD-ul. Au iesit ca sa-l sustina pe Raed.
De fapt, au iesit pentru ca moare lumea de foame, ca exista somaj prea mare si din cauza crizei.
De-ar fi asa usor sa se iasa din criza...toate tarile si-ar schimba conducerile si gata... a 2a zi ar fi totul minunat...
si e vorba si de subminarea oameniilor..oamenii ies in strada ptr ca stiu ca le-a fost luata si speranta...n-au azi bani...nu vor avea nici maine..nici poimaine..singura speranta e in schimbare..
vezi tu..aici avem diferenta(una dintre putinele) dintre dictatura si democratie...speranta ca se va schimba ceva..aa..si mai e si iluzia libertatii..dar deja intru in alte chestii..
si nu e vorba de nicio criza..nu zicea Base in 2006 ca nu vine nicio criza ???pai daca esti asa prost(sau sa te prefaci) incat sa nu casti urechiile la ce se intampla afara..si o tii pe a ta ca nu vine nicio criza..ei bine..acum din moment ce tara e asa cum e..da-ti demisia..
Romania este una dintre putinele tari unde NU se striga impotriva crizei(ca in Grecia ..aa..ca tap ispasitor l-au gasit ei pe premierul lor e partea a 2-a) ci impotriva unui om si a gastii lui de nenorociti..