Single post: Threadul maniacilor de cafea, espresso, cappuccino, ceai

1. #62 SP
    Member okayo's Avatar
    citind acum si documentandu-ma realizez ca nu costa atat de mult pe cat spui. mai exact eu vreau o masinarie de 300E (din segmentul pe care nu-l vezi la Domo si retailul romanesc care in majoritate sunt petarde) caruia ii voi adauga o rasnita buna si cu cafea proaspata cunoscatorii spun ca iese ceva incomparabil mai bun/mai natural decat orice capsula sau expresor obisnuit. Ingredientele principale fiind cafea proaspata (ca orice e proaspat e si bun), rasnita pe loc si bauta imediat. Anyway esti constient ca enumerarea facuta de tine nu are nicio legatura cu adevaratele cafele asa cum sunt facute ele la mama lor, asa cum nici Coca-cola nu mai are vreo legatura cu reteta originala, sau fructul natural de portocale (cu sucul stors de portocale). Iti las un forum ca poate te prinde... si inca un argument destul de plauzibil asa cum enumeri felurile de cafea din pastile care sunt in numar fix si cumparabile de la un singur producator (firesc caci asta e ideea cu consumabilele) asa pe piata cafelei gasesti diverse sortimente de cafea fiecare diferita care iti ofera o experinta gustativa diferita. Anyway nu vreau sa te fac sa intelegi ce spun eu doar ca mi-am amintit de postul tau si oarecum acum sunt mai multumit ca nu am facut achizitia caci as fi cazut in plasa. iti atasez aparatul pe care il voi lua sa-mi zici cum ti se pare. Numai de bine
    Recomandare Espressor cafea si rasnite, pentru un espresso perfect - Forumul Softpedia
    Attached Images Attached Images grande_pl41em.jpg