Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Tara noastra a fost cel mai bine guvernata de straini. Carol I ne-a dus pe drumul cel bun si munca lui a dus la una dintre cele mai bune perioade din istorie pentru noi. Noi nu suntem in stare sa avem grija de o tara, ci doar de propria persoana. Asta e motivul pentru care schimbam guvernele si presedintii degeaba. Avem nevoie de ajutor extern, asta e adevarul.
What about Carol II si Mihai I ?
Quote Originally Posted by nops66 View Post
Si cand o sa vina momentul sa plece o sa isi ia catrafusele de la cotronceni si... atat. Datoriile si rahatul in care ne'au bagat el si acolitii lui raman. Si obiectiv vorbind, nimeni din actuala clasa politica nu e apt sa curete mizeria pe care a facut'o nenorocitul asta. De 22 de ani tot schimbam partidele la guveranre si toti au facut acelasi lucru, au furat cat au putut. Ca unii au facut'o pe fata, iar altii mitindu'ne frumos e alta poveste. Sa plece baselu de la cotroceni nu e de ajuns... dar e un inceput. Caruia, sincer, nu'i vad o continuare.
pana la urma asta e esenta politicii si a democratiei(practica..nu teoretica)..sa fii mintit frumos...daca esti mintit pe fata o dam spre dictatura..

si ce spui e corect in teorie dar inaplicabil..ok..nimeni nu poate conduce Romania..ii omoram pe toti din PDL,USL,UDMR,samd...apoi ?crezi ca n-o sa apara altii care s-a le ia locul ?cumva este un lucru in zadar..dar in acelasi timp este un exercitiu democratic..ii dai jos pe cei pe care ii crezi vinovati la un moment dat..si ii pui pe altii..daca si astia te fura..ii dai jos si pe ei si tot asa..schimbi 2 jucatori care joaca prost ,insa intre ei..dar asta este.."Scopul puterii este puterea"..natura umana e de vina...

dintre 2 rele alegi raul cel mai mic...alta solutie practica nu este...natura umana este rea si se va dezvalui ori de cate ori va avea ocazia...
Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
LE: Cred ca ai vrut sa zici Ferdinand in loc de Carol II
ma refeream la cei cu impact negativ