Poti sa iei linistit suita iWork pt iPad de la Apple.
Nu sunt chiar 'eftine (costa 8 EUR fiecare) dar sa stii ca nici restul nu sunt cine stie ce.
Apple nu merge ok decat cu iCloud sau daca ai un WebDAV adevarat (adica nu DropBox), in rest email, PDF, open-in (the usual)
* Pages v1.5 < (word)
* Numbers v1.5 < (excel)
* Keynote v1.5 < (powerpoint)
iOS are view-er native de office, dar daca vrei editare...
* iWork (Pages, Numbers, Keynote) sunt singurele care te lasa sa inseri si grafice si curbe bezier in pagini.
* Keynote e singurul care stie sa faca tranzitii si animatii la prezentari.
* Cu ultimul update, poti exporta in formate office si alte chestii de bun simtz care ar fi fost bine sa fie de la v1.0 (dar nah, e apple)
Gresit! PPT nu mi le afisa corect, XLS de editat era un cosmar, DOC-urile pierdeau chestii inapoi in Word (horror).Eu am zis ca faca economie si am luat Office2HD (pt iPad) la 6 EUR si am rezolvat toate trei (doc, xls, ppt).
* Desi arata bine in poze si pe hartie, nu e decat un fel de notepad++.
* Chiar daca se mai blokeaza si are probleme de compatibilitate, e ok pt DOC simple (fara coloane, tabele complexe etc) si XLS. Pt PPT e praf.
* Suporta DropBox si arhive si are version control.
Un articol mai de demult sa-ti faci o parere :: link ::Alta alternativa ar fi Quickoffice Pro HD dar la 16 EUR mai bine iei doua apps de la Apple, depinde ce ai nevoie mai mult.

Reply With Quote