Mi-am promis ca nu mai intru tocmai din cauza violentei in limbaj si a lipsei de informare crasa! O fac doar ca sa iti spun 3 lucruri:

1. Eu NU VAND absolut nimic. Nu ma intereseaza vanzarea! Nici macar nu lucrez in domeniul cafelei. Doar scriu de placere pe blog si pe forum.
2. Crezi ca daca ma duc la World Cyber Games, iar eu sunt varza la jocuri, dupa doi ani de privit ma voi intoarce campion in tara?
3. Nu vreau sa produc material de trafic! Desi esti nascut in 1976 esti prea copil sa intelegi un fenomen si iti aperi incapatanarea prin jigniri, lucru pe care eu nu l-am facut! Traiesti din imagini si din lucruri percepute aiurea! Fiecare dintre noi percepe in felul sau lucrurile din jurul sau dar cine are bun simt, inainte de a arunca vorbe grele, se informeaza! Asadar, ai doua topicuri pe Softpedia (deci las la o parte blogul meu) unde te/va invit pentru discutii detaliate, polemica si pareri personale, insa pe cu totul si cu totul alt ton! Unul e aici si se vorbeste de masinarii, iar altul e aici si se vorbeste despre preparare. Vei fi uimit sa afli in ce mare eroare te gasesti! A bea numai bere de calitate in Germania, doi ani, nu inseamna ca stii sa o faci si acasa...

P.S. Cand vei obtine cu DeLonghi al tau si cafea macinata vidata, ceea ce am postat eu in clipul de mai sus, sa imi dai de veste, ca iti dau dublu pe el! Ce nu ai capacitatea sa intelegi este ca langa o rasnita de calitate si folosind o cafea proaspat prajita (nu conteaza marca in cafea la fel cum nu conteaza marca la merele din piata, ea cumparandu-se de la prajitorii/torefatorii in functie de tara de provenienta - Columbia, Guatemala etc. - nu din supermarket) chiar si chinezaria ta de DeLonghi va scoate un espresso mai bun decat ceea ce scoate un espressor de bar italian de 10.000E impreuna cu o cafea macinata ambalata. Du-te la un bar si experimenteaza asta cu ce marca vrei si apoi uita-te in oglinda... Alte discutii le gasesti pe acele topicuri, unde am acelasi ID. Eu aici nu mai intru!