Iar, vorbe goale si lipsa de argumente.

1. Whatever.
2. Exemplu extraordinar - felicitari, logica debordanta. Una este sa experimentezi alta este sa privesti.
3. Iti recomand sa lasi trollismele, daca nu esti capabil sa accepti alte pareri rezultate din experienta este bine sa te retragi fara comentarii. Eu nu am atacat la persoana, nici macar nu am atacat, doar am adus alt punct de vedere la ceea ce spui acolo, poate ca nu as fi facut nici atit daca nu ti-ai fi permis sa spui ca aberez. Ti-am spus ca degeaba dai link-uri pe site-uri in .ro ... daca tot mentionezi "polemica" cam asta este ce ai facut de cind ai scris primul rind, informatii din clasa "ce stiu este litera de lege", atitudine superioara, argumente lipsa ori "sint din plastic ori facute in china, sint petarde, alegerile voastre sint petarde, nu stiti, nu aveti idee, va explic eu cum sta treaba", vorbesti de marci si preturi insa datele prezentate mai sus infirma afirmatiile. Dai exemple din toata gama, de la absurde "daca ma uit nu sint gamer-campion" oricum ai roti aberatia asta ai un singur rezultat, paralelism, pina la lipsa totala de sens in context "bei bere de calitate nu inseamna ca stii sa o faci acasa". Daca vrei iti dau un exemplu din aceeasi clasa - daca conduci un Mercedes nu doi ci un milion de ani asta nu inseamna ca o sa stii sa-l "faci" pe genunchi, in garaj. Tare, nu ? plin de sens si logica, tangenta in trei puncte cel putin cu ceea ce discutam - cafea, preparare, sortimente, marci, etc.
Nu vad de ce te simti jignit pentru ca nu te cred pe cuvint, doar ca ai dat link la un filmulet iar in rest la toate problemele analizate punctual ai avut raspunsuri evazive. Argumentul principal "am experienta". Te-am invitat sa dai ceva detalii despre experienta ... pauza.

Nu, categoric, nici urma de jignire de la tine, gentleman absolut. Cuvintele folosite se eticheteaza cel putin ca "bun simt extrem", expresii si cuvinte ca:
... in general ai dreptate mare! In special...nu
(sarcasm si rea intentie la tot pasul)
...
invers tuturor teoriile din cultura fiecaruia (forma academica de a spune "sinteti inculti")
... nu stiu de ce abereaza Q intr-un mod atat de violent (a abera chiar nu este jignire, absolut ! in fapt am raspuns cu umor negru tocmai pentru ca intrarea ta in scena a fost una violenta, atitudine superioara iar la final totul se bazeaza pe ceea ce am si eu la temelie, experienta)

P.S.
Esti sigur ca nu am obtinut ? decit sa-ti vind aparatul la pret dublu nu este mai bine sa-ti fac cadou un sejur - training in Italia astfel incit, dupa, sa vii, sa ne explici si sa te ascult(am) cu placere avind certitudinea ca am(avem) ceva de invatat ?
Conteaza marca, cafeaua se vinde pe categorii, la fel si merele chiar si la piata, producatorul o sa aleaga merele, dupa aspect, marime, etc ... o sa le vinde la un alt pret, o alta categorie. In orice caz ai primit multumire pentru raspuns, a fost tradus mai departe ... rezultatul
Evident esti iritat de unde si exprimarea cu cele mai bune intentii "chinezaria ta de LA DeLonghi". Punctual nu-mi permit nici sa confirm nici sa infirm pentru ca, din pacate, nu este trecut "made in ..... " nici pe aparat, nici pe cutie, nici in manual, culmea niciunde.