my impressions:
headset: unii dintre voi il confunda cu un canal de chat, am fost nevoit sa mutez ca sa inteleg ceva din joc.
nu se formeaza nici o tactica in felul asta, am jucat cu straini care stiau ce sa faca cu un headset, deci e irelevant in punctul de fata cine are si cine nu.
rooms: pe hartile mici e un haos total daca sunt 24 de playeri: you spawn, you die - repeat. no tactic here.
sugestie: daca e facut un room de max 32 de playeri ar fi bine sa fie numai harti mari, sa ai mai mult spatiu.
squads: nu are rost sa faci squad daca leader-ul joaca ca un freelancer. am jucat in squad-uri in care pur si simplu era o sincronizare perfecta intre noi fara sa comunicam prin headset. toti ne asteptam in caz ca murea cineva si inaintam IMPREUNA. e un feeling extraordinar cand joci in team. nu conteaza daca pierzi sau castigi.
nu prea eram in forma aseara dar doar pe o harta mai mare am avut fun (fiind 24 de playeri), in rest...
oricum o sa intru diseara dar propun sa avem 2 room-uri: una mare pt 32 playeri (numai harti mari) si una medie.